Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SUBOTU U VEČERNJAKU

Ritam osvježen novim dizajnom

sce_ritam_tx.jpg
import
01.11.2007.
u 17:52

Osvježavanje Večernjakova glazbenog mjesečnika Ritam, započeto uredničkim promjenama u prošlom broju, nastavilo se novim vizualnim rješenjima u novom broju.

Uz novi, moderniji dizajn, Ritam je dobio i prikladan logotip za koji je zaslužan novi Večernjakov art-direktor Mladen Runkas. Taj logotip krasi naslovnicu posvećenu Radioheadu i njegovoj novoj poslovnoj politici: “daj što daš!”

Od ostalih tema u novom broju Ritma treba izdvojiti Reviziju rock panteona sa sedam najprecjenjenijih i najpodcjenjenijih albuma svih vremena. Izbor naših rock kritičara već je izazvao kontroverze na web izdanju (www.vecernji.hr/ritam)  - gdje je otkriveno tek to da se na prvome mjestu najrazvikanijih albuma nalazi “Dark Side Of The Moon” Pink Floyda, a najpodcjenjenijih trostruki “Sandinista!” grupe Clash.

Ostatak liste i nove polemike čekaju vas u novom broju koji uz ostale teme donosi pet stranica recenzija CD-ova, koncerata, DVD-ova, knjiga i novu “rock priču” čiji je autor Gordan Nuhanović.


CD na dar

U jeku predizborne kampanje novi Ritam donosi i temu “Predizborno rock(t)anje”, a poseban je dar čitateljima CD “Izaberite glazbu” na kojem se nalazi legendarna “Vrijeme je da se krene” i druge pjesme s temom politike, bunta, revolucionarnosti... Izvođači su Hladno pivo, KUD Idijoti, Majke, Zinedin Zigan, Elektrobuda, Pero Lovšin i “4 5 6”.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije