Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATANČIĆEVA

Revija Discoveryjevih dokumentaraca u Dokukinu

Na rubu Rusije
arhiva
09.01.2012.
u 14:25

Dokumentaraci govore o aktualnim politikama, zastrašivanju kao oruđu i svjetskom tržištu kroz filmove "Na rubu Rusije", "Chronique d’un ete", "Voda: esencija života" i "Doktrina šoka"

U Dokukinu Croatia, Katančićeva, filmsku godinu započinju malom revijom Discoveryjevih dokumentaraca o aktualnim politikama, zastrašivanju kao oruđu i svjetskom tržištu od četvrtka, 12. siječnja, kada je na rasporedu od 19 sati poljski film "Na rubu Rusije" Michała Marczaka. U petak, 13. siječnja, prikazuje se francuski film "Chronique d’un ete" Jeana Roucha i Edgara Morine, Francuska iz 1961. godine. Od 21 sat na rasporedu je američki film "Voda: esencija života", autorice Irene Salinae. U subotu, 14. siječnja, od 19 sati reprizira se "Voda: esencija života", a od 21 sat na rasporedu je britanski dokumentarac "Doktrina šoka" Mata Whitecrossa i Michaela Winterbottoma. U nedjelju, 15. siječnja, od 19 sati reprizira se "Doktrina šoka", a u 21 sat "Na rubu Rusije".

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije