Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medulić
Povratak na članak

Renesansno remek-djelo nakon čak pola stoljeća skrivanja stiglo u MUO

“Trijumfalni doček kralja Saula nakon što je David porazio Golijata” Andrije Medulića Schiavonea.

Komentari 2

SA
sani1
10:56 17.02.2019.

Remekdjelo? Mislim...

VL
DU
Deleted user
12:10 17.02.2019.

Osim za Petrokemiju, Josip Jagušt je u dva navrata bio direktor Inter Ine, Inine podružnice u Londonu koja je u tzv. Plavoj knjizi stavljena u kontekst isisavanja milijuna na privatne račune.Londonski trgovački registar pruža uvid u niz zanimljivih osoba koje su kao direktori prodefilirali upravo kroz Ininu londonsku podružnicu Inter Inu. Uz predsjednika Uprave Petrokemije Josipa Jagušta, u Inter Ini bili su i Željko Vrbanović, Jasminko Umićević, Milan Ujević, Josip Petrović, Andrija Kojaković, Ivan Kliček, Vicko Ferić, Tomislav Dragičević, Leo Dolezil, Ivan Đerek, Dragutin Biondić, Željko Belošić...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.