Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokumentarac J. Sedlara
Povratak na članak

Razotkrivanje Meira Amita, čelnog čovjeka Mossada

Život mu je, kao vojniku, spasila jedna tabakera koja je zaustavila smrtonosni metak. Desetljećima kasnije odrekao se pušenja, ali nikada svoje tabakere U svome stanu slagao je zbirku od 1500 lutaka iz cijeloga svijeta, koje je 
donosio s putovanja

Komentari 1

Avatar @promatrač
@promatrač
18:34 30.12.2015.

Židovi su općenito jako fascinantan narod od koga se puno toga može naučiti. Često znaju i pretjerati ali valjda sve zbog tog svog nekog specifičnog povijesnog konteksta odnosno njihove neprestane borbe za samoodržanjem. Dalje isto tako mislim da se obaveznoo moraju riješiti i odreći nekih nepotrebnih dogmi i predrasuda naspram drugih naroda, a koje isto tako nepotrebno samo navlače mržnju na njih same. I pored toga svega i dalje vam želim puno uspjeha u svakodnevnoj borbi protiv Arapa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.