Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rachlin - Šipuš

Razgovor će se nastaviti u Beču

rachlin4_nnn_kul_070912
arhiva
10.09.2012.
u 17:07

Izjava je štura, diplomatska, ali obećavajuća pa nije nemoguće da Rachlin preuzme glazbeno vodstvo Dubrovačkih ljetnih igara

Po završetku posljednjeg festivala Juliana Rachlina i gostiju u Dubrovniku, sve je realnija mogućnost da virtuoz ipak neće završiti dubrovačku priču. S Berislavom Šipušem, zamjenikom ministrice kulture, održao je dug i uspješan razgovor koji će krajem mjeseca nastaviti na sastanku u Beču. Njih su dvojica u ponedjeljak razgovarala o načinu na koji bi se Rachlina i njegov festival moglo zadržati u Dubrovniku, a osim veće financijske potpore, na stolu se, kako doznajemo, nalazi i ponuda Rachlinu da preuzme glazbeno vodstvo Dubrovačkih ljetnih igara. Izjava je štura, diplomatska, ali obećavajuća.

Komentara 1

DU
Deleted user
15:09 11.09.2012.

Nevjerojatno, zbog nekoliko novinskih clanaka ce ovaj lik dobiti lovu da i dalje dijeli VIP karte spodobama poput Silvije Luks, sada ce cak biti ubacen i u same Dubrovacke igre koje su zbog njega izgubile dio financija! Dubrovnik se raspada po savovima od masovnog turizma, valjda shvate kako im ne treba Rachlin nego sadrzaj koji ce natjerati putnike s cruisera da trose u gradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije