Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije
Povratak na članak

Ravnatelji Drame i Opere HNK Split također napali ministra

Ravnateljica Baleta Almira Osmanović već je prošloga tjedna pisala Mesiću u vrlo oštrom tonu

Komentari 13

KA
Karla
18:35 24.05.2011.

Odlično! Ministar o kazalištu ne zna ništa, manje i od Mucala. Prepustite konačno Splitu da sami odluče koga žele za intendanta!. Što se sve mora dirigirati iz Zagreba? Ako sva tri ravnatelja i baleta i drame i glazbe podržćala Mucala s kojim rade već mjesecima i zadovoljni su, što još ima tu zakuhavati Jasen?

VL
OB
-obrisani-
22:08 24.05.2011.

Nekada su se intendanti određivali po političkoj podobnosti, a neki kao da žele tu prošlost vratiti. Šta je sa lokalnom samoupravom, vrijede li ti principi i za HNK ? Splićani najbolje poznaju svoje građane i neka oni biraju svoje ljudee na takve pozcije. Slično je bilo i sa izborom Keruma za gradonačelnika - neki odmah pokušavaju preko medija diskreditirati kandidata i naturati nekog podobnog, tko zna kome i s kakvim ciljevima.

VL
OB
-obrisani-
22:11 24.05.2011.

izgleda da regionalna komisija rekom već dejstvuje - svuda nastoji postaviti svoje ljude, odane regionu

VL
OB
-obrisani-
22:21 24.05.2011.

Mi smo širili europsko jedinstvo, od jutra do mraka pristajali nismo. Zvjezdice žute pokazuju pute Insieeeeeemeeee Junajt junajt juuurop! Neki betglavi smušenjaci i diletanti misle da je lako napraviti pjesmu koja će se svidjeti publici i onda ju još izvoditi,izvoditi, kreirati scenografiju itd.

VL
Avatar broz
broz
22:25 24.05.2011.

Kako može odlučivati onaj koji manje zna o kazalištu od onoga o kojem odlučuje?Čista kradezeovska politika i lopovluk,jer drugačije i ne znaju.

VL
OB
-obrisani-
22:49 24.05.2011.

broz - tko zna, radi, tko ne zna raditi, podučava, tko ne zna ništ od toga - upravlja

VL
pčelac1
23:25 24.05.2011.

kaj ravnatelj opere uopće zna pisati????

VL
VI
Vito
07:37 25.05.2011.

opa bato - Hoćeš li time reči da Mucalo zna pa mu nije mjesto u upravljačkom timu? Jer, Jasen očito ne zna pa dopušta drugima rad u njegovo ime. Arheolozi su izgubili otimanjem Jasena s njegovog posla - podvodna arheologija.ja. Ali je očito da se neto na njegov račun odlično snalazi u \"mutnim vodama\". Možda su ga zbog toga i zaposlili, da mogu pljačkati dok im je ronilac \"na straži\".

VL
HE
heraklit88
09:31 25.05.2011.

Držim da je ova hajka protiv Mucala krajnje nekorektna. Dopustimo čovjeku da realizira svoje projekte pa onda napravimo komparativnu analizu a posteriori. Hrvatski kavijar ljevičari i pseudokulturnjaci jednostavno ne mogu podnijeti da i ovaj čovjek može odraditi izvrsno svoj posao.ao. Zašto se nisu bunili kad je jedan kvazi metalski radnik, inače njihov duhovni guru, vodio zemlju Jugovinu 40 god što je daleko odgovornija funkcija. Talijanski markistički kulturni teoretičar Gramsci je tvdio da je svijet bojišnica ideja. Iz toga proizlazi da je svaki politički proces u zemlji prije svega rat ideja a kultura je najdjelotvorniji nositelj političkih ideja jer najlakše mobilizira svijest javnosti. To naši bivši šezdestosmaši jako dobro znaju razmješeni na strateške pozicije svih vodećih kulturnih institucija. Ali to ne zna nesretni Jasen, nego se ponaša dok ide ide jer ionako sam pao s neba u Biškupić-Sanaderova rebra.

VL
DK
dkatica2
09:47 25.05.2011.

mucalo je bivši udbaš on će biti lustriran kad uđemo u EU

VL
KA
Karla
11:01 25.05.2011.

E moj Jasene, baš si prava bukva! Pusti čovjeka da radi. On ima ono što tebi fali: i ljubav i entuzijazam a i dobre pomoćnike za taj posao. Ako su oni, koji su stručniji od tebe, zadovoljni, što se ti buniš?

VL
DK
dkatica2
11:09 25.05.2011.

ravnatelji drame i opere bi bili suspendirani da sam im ja ministar

VL
DK
dkatica2
11:10 25.05.2011.

Mucalo je radio u brodogradilištu Split , to nema veze sa kazalištem!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.