Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mandat od četiri godine

Raspisan natječaj za imenovanje ravnatelja/ice Gavelle

Luka Stanzl/Pixsell
25.10.2021.
u 13:14

Kazališno vijeće Gradskog dramskog kazališta Gavelle raspisalo je natječaj za novog ravnatelja/icu koji će za godinu dana na razdoblje od četiri godine zamijeniti aktualnog ravnatelja Dražena Ferenčinu.

Ravnatelja/icu imenuje i razrješava Gradska skupština Grada Zagreba na prijedlog Kazališnog vijeća, koje čine Enes Vejzović, Pavlica Bajsić, Filip Šovagović, Nina Gojić i Ksenija Zec.

Ravnatelj/ica se imenuje na razdoblje od četiri godine, na temelju predloženog četverogodišnjeg programa rada koji obvezno sadrži financijski i kadrovski plan ostvarenja predloženog programa.

Javni natječaj za imenovanje ravnatelja/ice GDK Gavelle raspisan je 20. listopada. Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostavljaju se preporučenom poštanskom pošiljkom u roku od 30 dana od dana objave javnog natječaja u Narodnim novinama, na adresu: Gradsko dramsko kazalište Gavella, Zagreb, Frankopanska 10, s naznakom "Natječaj za ravnatelja/ravnateljicu – NE OTVARAJ".

O rezultatima javnog natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 45 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava.

Propozicije natječaja dostupne su na mrežnim stranicama kazališta.

Odluka o rezultatima natječaja biti će objavljena na mrežnim stranicama Gradskog dramskog kazališta Gavelle.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije