Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivanićgradska

Radionica oslikavanja svile u Centru za kulturu Peščenica

radionica svile
arhiva
17.02.2012.
u 14:48

U osam sati trajanja radionice polaznici će se upoznati s tehnikama oslikavanja: boja na boju, faltanje, tehnika sa spužvicom, tehnika sa solju te oslikavanje preko gute...

Traju upisi na radionicu slikanja na svili u Kulturnome centru Peščenica, a prvi sat održat će se u ponedjeljak 20. veljače. Broj polaznika je ograničen, a radionica je namijenjena svima koji svoju kreativnost žele izraziti kroz slikanje na ovom specifičnom materijalu. Početnicima ali i onima koji već imaju iskustva u oslikavanju svile. Tijekom osam sati radionice polaznici će se upoznati s tehnikama oslikavanja: boja na boju, faltanje, tehnika sa spužvicom, tehnika sa solju te oslikavanje preko gute. Svoje zamisli pretvorit će u svilene marame, šalove, dekorativne slike ili pak nešto treće.

 Radionica će se održavati u sljedećim terminima: 20. i 24. veljače te 2. i 5. ožujka u terminu od 18 do 20 sati. Informacije na 23 03 122 ili na www.kcp.hr

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije