Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"ne okreći se, sine"

Rade Šerbedžija u Opatiji izvodi pjesme s novog albuma

B.P./PIXSELL
13.07.2021.
u 14:09

Na Ljetnoj pozornici u Opatiji 15. srpnja održat će se koncert Rade Šerbedžije s pratećim sastavom Zapadni kolodvor.

Legendarni glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija najavio je veliki koncert na Ljetnoj pozornici u Opatiji 15. srpnja s pratećim sastavom Zapadni kolodvor. Predstavit će pjesme iz čitave karijere i skladbe s posljednjeg albuma.

Studijski album “Ne okreći se, sine” Rade je objavio krajem prošle godine, a na njemu su objavljene pjesme koje je snimio s ekipom sjajnih glazbenika. Davor Smotke Smotalić (perkusije, prateći vokal), Dario Hleb (bas gitara), Mario Igrec (gitara), Antun Stašić (violina, prateći vokal), Marjan Krajna (harmonika) i gost Dado Marinković (bubanj) pridonijeli su svojim sviračkim sposobnostima, a na pjesmama je Šerbedžija radio i s Huseinom Hasanefendićem Husom, Damirom Urbanom, Darkom Rundekom, Tavitjan Brothers, Elvisom Stanićem, Bornom Šercarom, Marijom Igrecom i Antom Gelom.

Na albumu se nalaze i dvije suradnje, s Gabi Novak i Matijom Dedićem u Arsenovoj pjesmi “Otkako te ne volim”, te na “Na nešto me sjeća taj grad” koju je Rade Šerbedžija otpjevao skupa s autorom pjesme, Darkom Rundekom.

Rade Šerbedžija može se pohvaliti zapaženim ostvarenjima na dramskom i glazbenom polju, a koncert u Opatiji prilika je da se ovog cijenjenog umjetnika vidi na koncertu uživo u odličnoj atmosferi. Do koncerta je preostalo još tjedan dana, a ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventim.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marta22
09:09 16.07.2021.

Hoće li biti i duet s Cecom Ražnjatović?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije