Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert

Putokazi u Istarskom narodnom kazalištu slave 30. rođendan

Putokazi
Goran Kovačić/Pixsell
10.11.2014.
u 16:43

Slavljeničku glazbenu retrospektivu otvorit će trenutna generacija Putokaza koncertnom promocijom novog albuma "Porculan", čiji je autor Miranda Đaković

Nakon riječkog rođendanskog partija Putokazi u ponedjeljak 17.studenog stižu Pulu, gdje će u Istarskom narodnom kazalištu predstaviti album “Porculan” te  podsjetiti na najveće pjesme uspješnice u svojih 30 godina postojanja.

Slavljeničku glazbenu retrospektivu otvorit će trenutna generacija Putokaza koncertnom  promocijom novog albuma "Porculan", čiji je autor Miranda Đaković, nakon čega slijedi nastup i drugih, pjevačica generacije s albuma "Mjesec", nastavljaju  izvođačice projekta "Androida", a nakon electra i trip slijedi i etno zvuk, pjevači s albuma "Zemlja" i "Nova Zemlja". Filmove, mjuzikle i Beatlese Putokazi izvode dugi niz godina, redovito oduševljavaju svojim obradama,  ponovit  će to i na pozornici u Istarskog narodnog  kazališta, uz predstavnike na Eurosongu, “Put” i “E.N.I" te drugu i prvu generaciju pjevača Putokaza iz davne 1984. godine. 

Zajedničkim nastupom nastali su neki sasvim novi zvuci poznatih "Naranče", "Tararajčice" ili drugih pjesama. Pjevače prati bend Vremenske kapsule, sastavljen od glazbenika Putokaza od kojih su neki i obiteljski povezani. Članovi benda su Olja Dešić, Arsen Uran, Predrag Basara- Bayo, Alan Crnković, Marko Anić, Andrej Babić, Matko Basara i Lovro Mirth. Uz Mirandu Đaković, umjetničko vodstvo Vremenske kapsule čine korepetitori i aranžeri Olja Dešić, Andrej Babić i Marko Anić, koreograf Žak Valenta i stilistica Tajči Čekada.  Ulaznice za slavljenički koncert Putokaza u Puli u pretprodaji su na blagajni Istarskog narodnog  kazališta i on-line do 15. studenog, po cijeni od 50 kuna. Od 16. studenog ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 60 kuna.

>>Pogledajte novi spot Putokaza - "Gost"

>>PUTOKAZI: Androida.Remixed (Aquarius)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije