Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova HRT-ova emisija
Povratak na članak

Publici ćemo pokazati da kultura može biti zabavna

Urednik Dražen Ilinčić potpisuje novu emisiju HRT-A Kultura s nogu koja će u udarnom terminu od 16. siječnja zamijeniti Pola ure kulture

Komentari 8

DU
Deleted user
11:58 12.01.2019.

pederastija

VL
MA
Matrix5
17:02 15.01.2019.

Nema vise pola ure kulture?! Zamjenjuje je kultura s nogu hahahaa ono na ex🤣 Zakaj ne bi bilo kultura obara s nogu

VL
SM
stari_mačak
23:07 18.01.2019.

Ilinčiću, vi se šalite. Ne razumijem, kako bilo kakva kultura pored ovoliko zabavne nekulture u nas Hrvata, može biti zabavna i - kome?

VL
DA
Danijel2
07:59 13.01.2019.

Od likovne scene do sada su se uglavnom bavili konceptualnom umjetnosti, da li će sada biti drugačije? Da li će dati šansu mladim umjetnicima koji stvaraju konkretna djela uz stručno znanje i moć duševne imaginacije? S kojim pravom uopće u likovnu umjetnost guraju konceptualizam.

VL
KA
kacavida
11:37 12.01.2019.

Čini mi se ozbiljnim novinarskim propustom kad novinarka pogrešno napiše naslov domaćeg filma koji se trenutno prikazuje u kinima i o kojemu će se govoriti u emisiji i tim naslovom posve izmijeni smisao izvornog naslova. Što se tiče najave nove emisije, strahujem od potrebe "da bude zabavna". Smisao kulture i umjetnosti nije zabavljati, premda i to povremeno može. Umjesto da se trudi biti zabavan, mislim da bi se urednik emisije Ilinčić trebao truditi biti zanimljiv.

VL
DO
dom7
12:24 12.01.2019.

Ajde da vidimo..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.