Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeg Splićana
Povratak na članak

Provokacija u bijelom – nova predstava na Splitskom ljetu

U Dioklecijanovim podrumima na praizvedbi predstave “Malobrojni su mi dovoljni”, u sklopu Splitskog ljeta, francuski avangardni redatelj Jean Michael Bruyère Splićane je dočekao s bezbroj elemenata teatra na kakav nisu navikli.

Komentari 3

IM
immortella
21:58 02.08.2011.

a najbolje mi je kad pročitam da je netko iskeširao 130 kn za 15 minuta gledanja i nestao. a kuka se kako u hrvatskoj svi kopaju po kantama za smeće. zacijelo je taj prikupio puuuuno puuuuuno boca!

VL
AM
amk
19:11 06.08.2011.

otprilike prijevod bi bio: \"Pretvarajući tezu o uvjetovanosti u ozračju dvovlašća,u mnogome sam siguran (nepogrešiv) da je ovo scensko obilježje prožeto začudnostima (?????????) započeto teškim radom ovog \"glasnogvornika\"(???????) Svaku riječ bilo latinsku grčku ili taljansku možete pronaći u riječniku stranihh rijeći.Neke su doduše malo iskrivljene od strane autora jer u izvornom obliku imaju drugačije ( fulminatnost ??????? - postoji fulminanatan-lat fulmen -žestok).

VL
DU
Deleted user
20:44 06.08.2011.

Dojmljivost egzomorfizma u svekolikoj prisutnosti alienizacije antropomorfne jezgre bez elokventne vertikale ideoloških postulata koji nameću ritualni memetički ciklus povinovanja novim formama trendovskih avangardi nameće zaključak da ulazimo u hiperegzistencijalni stohastičko balansirani kaotično-uzročno-posljedični ekvilibrium vlastite nemoći odupiranju nagonskim podražajima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.