Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promocija

Promocija knjige "Anđeli će samo zaspati" Merite Arslani

Merita Arslani
Anđeli će samo zaspati
10.05.2011.
u 14:20

Roman prvijenac novinarke Merite Arslani govori o tajni života i smrti kroz senzibilnu i toplu priču o mladoj ženi i njezinu anđelu čuvaru

U Matis Absolute Loungeu na Trgu Stjepana Radića 11.svibnja u 20 sati bit će premijerno prikazan booktrailer "Anđeli će samo zaspati" autorice Merite Arslani.

Roman prvijenac autorice Arslani govori o tridesetogodišnjoj Katarini i njezinu anđelu čuvaru kojem je povjeren mučan zadatak da joj najavi kako će uskoro umrijeti.

"Anđeli nemaju raspored kada će tko umrijeti. Anđeli ne znaju zašto netko mora umrijeti. Tajna ostanka na ovom svijetu i napuštanje zemaljskog života ne može svakome biti otkrivena. U nju su upućeni samo odabrani. 'Umrijet ćeš' je rečenica koja zvuči poput kletve, kao da umirućeg osuđuje na vječni pakao, a ne vječni život. Onome tko umire ona  uvijek zvuči tako", najava je prve promocije knjige u tiskanom i elektronskom obliku u Hrvatskoj.

Priču o tajni života i smrti uza samu autoricu predstavit će Miljenko Jergović, Ida Prester i Nevena Rendeli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije