Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korizmeni koncert

Programom “O, Isuse, daj mi suze” vraćen dug istoku Hrvatske

lado
Robert Anić/Pixell
26.03.2010.
u 13:36

Potresnim programom “O, Isuse, daj mi suze” hrvatska je glazba dobila i još jednu antologijsku skladbu, napjev “Počivaj, o moj neven” koju je nježno poput paučine otpjevao ženski zbor.

U tradicionalnim korizmenim koncertima Lada istok Hrvatske do ove je godine bio manje zastupljen. No praizvedbom korizmenih napjeva Slavonije, Baranje, Srijema i Bačke u glazbenoj obradi samih ladovaca Krunoslava Šokca i Dražena Kurilovčana u punoj zagrebačkoj katedrali vraćen je dug tim povijesnim hrvatskim krajevima. Zaokružen, sjajno koncipiran i zahtjevan program a capella ponovno je potvrdio Lado kao vrstan zborski ansambl sastavljen od samih solista kojim je precizno dirigirao Kurilovčan.

Potresnim programom “O, Isuse, daj mi suze” hrvatska je glazba dobila i još jednu antologijsku skladbu, napjev “Počivaj, o moj neven” koju je nježno poput paučine otpjevao ženski zbor.

Ključne riječi

Komentara 5

JE
Jelci
16:21 26.03.2010.

Pa, naravno da su pokrivene.Zene idu pokrivenih glava u crkvu! I ne u minicama i ne u maicama bez rukava vi seljacine!!!!!!!!

DS
druga strana
14:13 26.03.2010.

Baš lijepo što su ove cure pokrivene, isto kao i muslimanke

DS
druga strana
15:00 26.03.2010.

divno, nema komentara na pokrivene kršćanke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije