Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK UMJETNIKA
Povratak na članak

Preminuo Mersad Berber. Otišao veliki slikar, grafičar i tapiserist

Osim u BiH te u Hrvatskoj, ostvario je uspjehe i u Europi, a izlagao je od Japana do SAD-a

Komentari 3

MA
matildica
18:36 09.10.2012.

mare dala si zanimljiv komentar koji govori mnogo o tebi a malo o berberu

VL
OB
-obrisani-
17:19 08.10.2012.

žao mi je čovjeka kaj je umro relativno rano, ali on je slikao kitsch koji je po senzibilitetu bio najbliži novokomponiranim bogatašima, najsmješnije je bilo kad bi ti novopečeni naišli na plakat gustava klimta pa bi pitali:kaj je to berber? u novije vrijeme na zgb tržištu njegove se slike gotovo i ne prodaju, cijene su mu jako pale, zajedno sa slikama veže, d.c. jordan...etc.rip

VL
MA
mare0801
06:18 09.10.2012.

nikad mi se nisu sviđale njegove slike,iako sigurno ima svoje mjesto u vrhu,posebno bosanskhercegovačke umjetnosti.Sjećam se prije 20-30 bio je jako eksponiran,i svaka šuša je kupovala Berbera i njime se hvalila,kao i Popovića,koji mi se također ne sviđa.Sućut obitelji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.