Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naš tenor
Povratak na članak

Preminuo Ante Topić, dugogodišnji član Zbora HNK-a u Zagrebu

Ante Topić inače je bio član skupine tenora Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Komentari 4

MA
marta22
18:38 05.12.2020.

Ante Topić, je koliko znam, umro od Covida 19. Pokoj mu duši! Ta je bolest bila kobna za ljude najrazličitijih zanimanja, ali se samo u Zagrebu u jeku pandemije, 21. listopada, izvodila opera. Na premijeri Carmen u režiji Arnauda Bernarda,a, solisti i članovi zbora su se valjali jedni po drugima, glumili povraćanje, ali se intendantica nije dala pokolebati upozorenjima zaposlenih. Naprotiv, u gotovo sve medije su dospjele njezine izjave: "I dok se operne kuće poput proslavljene Metropolitan opere u New Yorku zatvaraju zbog pandemije neke čak i do rujna 2021.......Iznimno smo sretni i zahvalni što smo jedno od rijetkih kazališta u svijetu čija su vrata još uvijek otvorena, u kojem se predstave i dalje održavaju i....."

VL
FR
Franjo88
15:37 05.12.2020.

Ovo je priopćenje uprave HNK, a ne zbora. Oni bi imali štošta za dodati.

VL
SO
Sofie75
19:10 05.12.2020.

Slažem se s vama. Ovo je beskrajno drsko! Nisam ovo očekivala od ovako 'ugledne' institucije. Zašto se ne može reći od čega je umro? Možda iz istog razloga zbog kojeg se skrivalo širenje COVID-a u zboru? I još onda ovakavav 'sentimentalan' članak, ma sram vas bilo! Hajde da su odlučili ništa ne objaviti, bilo bi samo ljigavo. Ali ovo je dno dna! Pokoj mu duši!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.