Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 84. godini
Povratak na članak

Preminula glumica Marija Kohn

Bila je članica Gradskog dramskoga kazališta "Gavella" od 1957. Nastupala je u Teatru &TD i Teatru u gostima, od 1987 do 1990. članica Satiričkoga kazališta Kerempuh, a potom, do odlaska u mirovinu 1999. članica Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Komentari 2

CR
crodux
16:40 16.07.2018.

Roža pokoj ti duši!

VL
ZN
Znakovljenagrbu
18:41 17.07.2018.

Da, e. Židovka. Koja je pljucala po katoličanstvu. Dakle; gdje se osobe, takvog opredjeljenja/svjetonazora, pokapaju, preciznije - po kojem obredu? Ja, da sam židovka, ni u snu ne bih voljela da mi dođe "tamo neki pop, pedofil, lopina" na sprovodne obrede, a poslije bude sv. Misa zadušnica, dakako, u RKC! Hoće li imati, možda, te neke židovske obrede? Zakaj ne, ak je pripadala tom "fahu"?... Kad bih rekla: Pokoj vječni, daruj joj Gospodine, i svjetlost vječna svjetlila joj, bi li mi židovi/ateisti/agnostici - oprostili? Znadete; nijednoj duši ništa više (ni manje) ne treba od molitve, sv. Mise...Trlababalan razne komemoracije..govorancije..to kak je bila krasna glumica..Sad licem u lice gleda Boga (moga) i - ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.