Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oscari 2021

Poznata imena ovogodišnjih voditelja

John Angelillo/Newscom/PIXSELL
16.04.2021.
u 09:34

Čitava dodjela bit će uobličena kao film, a ne kao emisija, obavijestila je Akademija

Ulogu voditelja na ovogodišnjoj svečanosti dodjele nagrada Oscar preuzet će 20-ak slavnih imena, a Akademija je za sad otkrila njih 15. Na popisu su, između ostalih, glumci Brad Pitt, Halle Berry, Harrison Ford, Reese Witherspoon, Zendaya i Joaquin Phoenix, a o sva  imena bit će poznata tek pred samu dodjelu 93. najprestižnijih filmskih nagrada.

Ovogodišnji Oscari bit će drugačiji od dosadašnjih, ali i od prošlogodišnje online dodjele. Čitava dodjela bit će uobličena kao film, a ne kao emisija, obavijestila je Akademija proši mjesec. Časopis People piše da nominirani neće imati priliku uključiti se Zoomom na ceremoniju, kao što je bilo prošle godine zbog pandemije koronavirusa.

U priopćenju je istaknuto da Akademija želi organizirati sigurno večer u kojoj će uživati i nominirani i publika, ali imaju osjećaj da virtualna dodjela nije dobra opcija za ostvarenje tog cilja. Za dobitnike koji ne budu u mogućnosti prisustvovati svečanoj ceremoniji, u njihovo će ime zlatni kipić preuzeti organizatori događaja.

Pandemijski protokol uključuje različit pristup onima koji dolaze u Los Angeles i onima koji se već nalaze u gradu, a čitava ceremonija tretirat će se kao filmski set i vrijedit će ista epidemiološka pravila kao za set, piše People. U kazalištu Dolby Theatre gdje se tradicionalno održavaju dodjele Oscara postavit će se posebno dizajnirani punktovi za testiranje s najsuvremenijom tehnologijom koja omogućuje rezultate u roku minute, a dostupan će biti i COVID-tim stručnjaka i mogućnost PCR testiranja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije