Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100. broj večernjakove strip revije
Povratak na članak

Povratak novinskom stripu dostupnom svima koji je odgojio novu generaciju stripomana

Jubilarni stoti broj koji na kioske stiže 27. prosinca, bit će posvećen rijetkim, malo publiciranim i manje poznatim radovima domaćih autora. Bit će tu jedan rijetko objavljivani strip našeg majstora Andrije Maurovića, ali i dosad neviđeni i nepoznati stripovi Borivoja Dovnikovića, Ota Reisingera, Waltera Neugebauera.

Komentari 1

SA
Samson
13:53 27.12.2021.

Čestitke na stotom broju! Ipak, možda bi hrvatski strip imao bolju budućnost da se u nekoj reviji objavljuju recentni domaći strip autori i da ih se za njihov rad adekvantno plaća. Ovako je to manje više isključivo davanje (doduše, zaslužene) počasti klasicima. Ne vidim da će to privući dovoljan broj novih, mladih čitatelja. Oko kioska ionako visi samo gerijatrija :). A možda od 101. broja krenu s objavljivanjem egipatskih hijeroglifa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.