Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRATKA PRIČA
Povratak na članak

Posebna sposobnost

Kratka priča “Ranko Marinković” zaštitni je znak Večernjeg lista. Od 1964. godine svake subote izlaze prozni tekstovi poznatih i manje poznatih autora.

Komentari 4

ON
onacita1
13:15 16.07.2018.

Kao da je priču i komentar (Kolumparov) pisala ista osoba!

VL
KO
Kolumpar
12:08 14.07.2018.

Humanitarke navalile u Afriku kao mutave zna se zbog dooobrih crnačkih zizija. Dalje jaše temperamentna flundra na direktoru i nestašna turistica se zahvaljuje u hotelu, zna se, zbog dooobrog zizija. Obrni-okreni, nema brale dobre priče bez ludaka i dooobrih zizija.

VL
SM
stari_mačak
09:00 18.07.2018.

Priča je toliko dobra da sam je jedva pročitao do kraja. A kratka je. Nadrobljeno svega, bez ikakvog reda i smisla i jedino što je sigurno i što se spominje nekoliko puta jest prolaženje glave glavnog lika kroz zid kao kroz margarin. Ne putar, margarin. Mislim da bi aktualni Luka (Modrić) bolje napisao priču od ovoga iako je najbolji nogometaš na svijetu pa onda na kraju samo jedna poruka autoru koju sam mu već uputio na ovom mjestu u nekom prošlom natječaju (ako ovo s ovakvim pričama jest): poštovani gosparu, držite se vi pjesama, nisu nužno dobri pjesnici i dobri lirici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.