Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 19 mjeseci

Ponovno u Zagrebu: Kiril Džajkovski nastupa u Aquariusu

kiril džajkovski
Antonio Bronic/PIXSELL
24.10.2011.
u 21:33

Džajkovski će svirati posebnog gosta, bivšeg člana Asian Dub Foundationa Ghetto Priesta.

Slavni makedonski glazbenik Kiril Džajkovski nastupit će u četvrtak, 3. studenog u zagrebačkom klubu Aquarius uz svoj deseteročlani sastav te posebnog gosta, bivšeg člana Asian Dub Foundationa Ghetto Priesta.

Džajkovski se u Zagreb vraća nakon točno 19 mjeseci, nakon ovogodišnjih koncerata i turneje tijekom koje je Kiril Džajkovski gostovao u Njemačkoj, Poljskoj, Belgiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Luksemburgu. Dan prije nastupit će u Ljubljani, a nakon Zagreba uputit će se u Estoniju.

Džajkovski je mnogima poznat kao bivši član legendarne skupine Leb i sol, dok je u posljednjih nekoliko godina stekao titulu pionira balkanske elektronike. Među njegovim radovima najpoznatija su solo izdanja u kojima spaja makedonski etno sa elektronikom. Poznat je i po skladanju filmske glazbe, a trenutno stvara glazbu za dva makedonska filma poznatih režisera Darka Mitrevskog («Treće poluvrijeme») i Aleksandra Popovskog («Balkan is not dead»).

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 90 kuna, dok će na ulazu kluba na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 110 kuna. Ulaz je otvoren od 21 sat, a početak koncerta je u 21:30.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije