Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rastopit ćete se

Pogledajte kako je gitarist Queena razveselio ozlijeđenu koalu

Foto: Instagram
21.02.2020.
u 15:55

Gitarist grupe Queen, Brian May, posjetio je veterinarsku bolnicu u Queenslandu.

Brian May, najpoznatiji kao gitarist grupe Queen, posjetio je veterinarsku bolnicu u Brisbaneu gdje je ranije održao i humanitarni koncert Fire Fight Australia

Slavni gitarist tamo se družio s koalom imena Bear koja se oporavlja od ozljeda zadobivenih u jednom od velikih požara koji su  poharali Queensland. U jednom trenutku je slatkoj koali čak i zasvirao na gitari, a ona ga je držala oko vrata. Brian je priliku iskoristio da pozove sve svoje obožavatelje da doniraju novac veterinarskoj bolnici koja se nesebično brine za ozlijeđene životinje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije