Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peručko jezero
Povratak na članak

Počelo snimanje Matanićeva filma 'Zvizdan' o tri zabranjene ljubavi koje prati teret prošlosti

Dalibor Matanić, koji je i scenarist filma, glavne je uloge povjerio Tihani Lazović i Goranu Markoviću, direktor fotografije je Marko Brdar, a montažu će potpisati Tomislav Pavlic. Producentica je Ankica Jurić Tilić, skladatelji su Alen i Nenad Sinkauz, scenografiju potpisuje Mladen Ožbolt, kostimografkinja je Ana Savić Gecan, a majstorica maske je Mojca Gorogranc Petrushevska

Komentari 1

AU
autoritet
01:21 07.10.2014.

Bili su njegovi "Majstori" na TV-u sinoć... Koja površna i nedorađena budalaština, jedino je slika lijepa. Mataniću, okani se režije i pisanja scenarija, nitko se ne može toliko samozavaravati da vjeruje da je ovo što radiš vrijedno milijuna poreznih obveznika koje trošiš.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.