Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Pjevačica Zrinka Posavec nastupa u rodnom Đakovu

29.01.2015., Dom kulture Galzenica, Velika Gorica - Koncert sevdaha glazbene umjetnice Zrinke Posavec. Najljepse pjesme sevdalinke otpjevala je uz pratnju gitarista Ambrozija Puskarica i kontrabasista Tihomira Hojsaka.  Photo: Robert Anic/PIXSELL
24.04.2017.
u 11:54

Zrinka Posavec 28. travnja nastupa u Đakovu

U rodnom Đakovu 28. travnja nastupit će sve popularnija hrvatska etnoglazbenica Zrinka Posavec. Akademski obrazovana glazbenica, koja se usavršavala kod vokalnih pedagoginja kao što su to Olivera Miljaković, Vlatka Oršanić ili pak Martina Gojčeta, ovog će puta u Đakovu nastupiti uz vrsne glazbenike kao što su to Šimun Matišić, Filip Novosel i Tihomir Hojsak.

Na koncertom repertoaru Zrinke Posavec i instrumentalnih solista koji objedinjuju jazz s tradicijskom osviještenom glazbom bit će poznate pjesme kao što su to “S one strane Plive”, “Pogledaj me, Anadolko”, “Sejdefu majka buđaše”, “Na te mislim”...

Zrinka Posavec prošle je godine izdala je album „Pantomima-Sevdah & Panonika“ u izdanju Mast produkcije na kojemu su sudjelovali Filip Novosel, Zvjezdan Ružić, Borna Šercar, Vojkan Jocić i Tihomir Hojsak, koji je i producent albuma.
Ove je godine bila i nominirana za Porin, a sve intenzivnije se bavi i skladanjem vlastitih pjesama. Lani je održala i zapažen koncert na Festivalu hrvatske glazbe u Beču. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije