Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KOSMIČKI RODEO NA ZVEZDI REPATICI'

Pipsi na dugoočekivanom samostalnom koncertu u Tvornici

03.03.2009.
u 16:45

Poznata rock supina Pips, Chips & Videoclips će u sklopu aktualne turneje "Kosmički rodeo na zvezdi repatici", na kojoj promoviraju posljednji studijski album "Pjesme za gladijatore", 6. ožujka nastupiti u Tvornici kulture. Kako najavlju organizatori, taj će koncert biti nešto potpuno drugačije od koncerata koje su Pipsi imali kroz zadnje dvije godine.

Naime, od izlaska zadnjeg albuma fanovi Pipsa mogli su ih samo na kratko slušati na zadnjih nekoliko pojavljivanja u Tvornici na koncertima Huhiv-a i Tuborg greena, a na ovom samostalnom koncertu Pipsi će, najavljuju organizatori, u dva sata svirke izvesti pjesme iz cijelog opusa koje se dugo nisu čule na njihovim koncertima.

Osim Pipsa, najavljuju organizatori, zagrebačka će publika imati prilike čuti i Marijana Bana i prateći sastav Dikatori, a koncert će se održati 14. ožujka u zagrebačkoj Tvornici kulture. Tim nastupom Ban će nastojati razveseliti sve poklonike pjesama Daleke obale i njihovog bivšeg frontmena.

Zatim slijedi i poznata grupa Belfast Food koja će nastupiti 17. ožujka u Tvornici, na već tradicionalnoj proslavi Dana Svetog Patricka, zaštitnika svih Iraca, kao i onih koji se takvima osjećaju. Uz koncert Belfast food-a u Tvornici planiraju se, najavljuju organizatori, i druge zabavne aktivnosti vezane uz proslavu Sv. Patricka.

Također je najavljen i slovenski pjevač Zoran Predin koji će u sklopu svoje turneje po Hrvatskoj, 23. ožujka posjetiti i Zagreb, a svirat će u Lisinskom.

(p.s)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije