Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Retrospektiva Sergija Glumca
Povratak na članak

Pionir našeg dizajna izlagao je s Picassom, a reklamama promovirao emancipirane žene

Kao sin inženjera i pukovnika austrougarske vojske podrijetlom iz Primišlja koji se zbog namještenja često selio od najranije dobi Glumac je mijenjao kulturne sredine što je evidentno utjecalo na izgradnju njegova kozmopolitskog duha. Dalje će tome pridonijeti školovanje na relaciji Zagreb – Berlin – Pariz te boravak u europskim metropolama.

Komentari 1

DU
Deleted user
19:30 13.11.2021.

Dakle, samo 75 ljudi vidjelo je članak. A ja sam jedini napisao komentar. Pristojan, pismen i pomalo kritički intoniran u pogledu nedostatnog broja ilustracija. I umjesto da vam je drago zbog javljanja, vi ga izbrisaste. Koja vam je to politika? Zar je osobna sujeta jača od interakcije s čitateljem? Zar je bolji članak bez komentara no onaj s jednim koji iznosi blagu kritiku?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.