Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatie, la voici

Pariški vikend u znaku velikih hrvatskih glazbenih umjetnika

'23.03.2012., Zagreb - Ivo Pogorelic uz orkestar Zagrebacke filharmonije pod ravnanjem maestra Dmitrija Kitajenka izveo je koncert u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.  Photo: Tomislav Miletic/PIX
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
16.12.2012.
u 15:15

Ivo Pogorelić, Ivo Malec i Katarina Livljanić bili su samo dio programa u dvorani Francuskog radija

U okviru sezone \"Croatie, la voici\" ovog su vikenda u Parizu, u dvoranama centra Le Centquatre Francuskog radija, nastupili neki od najistaknutijih i najvećih hrvatskih umjetnika. Recital je održao Ivo Pogorelić, Katarina Livljanić izvela je sa svojim ansamblom Dialogos i Kantadurima Joška Ćalete projekt Dalmatica, autorskim koncertom predstavljen je skladatelj Ivo Malec, a djela hrvatskih skladatelja izvodio je na svom koncertu i Filharmonijski orkestar Francuskog radija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije