Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šubićeva 55

Pankeri Burning Headsi i Rebel Assholesi sviraju u Hard Placeu

Po prvi puta u Hrvatskoj - Burning Heads i Rebel Assholes. Ovog utoROCK-a 06.03. u Hard Place-u dva sjajna francuska banda. Burning Heads su legendarni melodični punk rock band iz Orleansa, Francuska
\"
05.03.2012.
u 09:37

Burning Heads legendarni su melodični punk rock band iz Orleansa, Rebel Assholes dolaze iz Belforta, a sviraju rock/punk/power pop. Miksaju žestoke gitare i melodične vokale. Oba benda prvi put nastupaju u Hrvatskoj

Burning Heads i Rebel Assholes, dva francuska benda, sviraju u utorak 6. ožujka od 20 sati Hard Placeu u Šubićevoj 55, Stara tvornica Gorica, preko puta tržnice Kvatrić. Burning Heads su legendarni melodični punk rock bend iz Orleansa i osnovani su kasnih 80-ih. Krenuli su kao mali nezavisni band, a onda su potpisali ugovor za poznatu kuću "Play It Again Sam" 1994. Uz ugovor za veliku kuću počeli su svirati po Americi i tamo stekli zavidnu popularnost. Nakon toga snimali su za Epitaph i Victory i na kraju za Columbia records i Opposite records. Iako su mijenjali diskografske kuće, bend je ostao isti: Phil – gitara i vokal, DJ TDK – bubnjevi, JYB – bas gitara, P. Samprass – gitara i Fonfon (Eric Fontaine) – gitara.

 Rebel Assholes dolaze iz Belforta, a sviraju rock/punk/power pop. Miksaju žestoke gitare i melodične vokale. Oba benda prvi put nastupaju u Hrvatskoj i svidjet će se svima koji vole Offspring ili Overflow.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije