Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50. obljetnica smrti
Povratak na članak

P. Kvrgić: Pamtim ga po svemu što je izvukao iz mene

Polivalentni umjetnik – Bio je pedagog, teatrolog, redatelj, teoretičar ali i praktičar, rekao je Hećimović

Komentari 3

SA
Sapientinus
23:25 05.04.2012.

Nitko ne osporava umjetničku veličinu i zasluge za hrvatsko kazalište dr. Gavelle! Pa zar je sramota kazati činjenice? Čitava obitelj znade što su i tko su i ne srame se i nitko nema ništa protiv osim \"politički korektnog\" admina. Ukolikoo treba dat ću svoje ime, prezime i adminu i dr. Hečimoviću pa možemo diskutirati: i o povijesnoj točnosti (dr. Hečimović) i o istini i slobodi tiska i govora (admin).

VL
BM
Boris Markovic
13:28 06.04.2012.

@Sapientinus: Da li mozete da ponovite zbog mene informacije o porodici gospodina Gavelle. Ja uopste nisam imao pojima da je ikada bio progonjen. U SFRJ, on je bio pojam za pozoriste; bio je najznacajnija licnost.

VL
MI
mirom
14:44 06.04.2012.

Gavella, Valla , Vialli, Ravello, Gallileo,... to bi trebala biti po svemu talijanska prezimena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.