Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveća akcija dobrog štiva

Ovo je odlično! Vraćam se kući s čak 30 knjiga, a dala sam samo 100 kuna

knjige Avenue Mall
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/6
15.01.2016.
u 14:30

Šator ispred Avenue Malla u projektu Večernjega lista i 24 sata do 23. siječnja od 9 do 21 sat nezaobilazna je postaja ljubitelja čitanja

Knjige za kunu, pet, deset ili najviše 49 kuna. Više od 300 naslova po najnižim cijenama može se pronaći na “Najvećoj akciji knjiga u gradu” u organizaciji Večernjeg lista i 24 sata. 
Jučer otvorena zimska akcija već je prvog dana privukla brojne građane pa je šator ispred zagrebačkoga Avenue Malla bio premalen za sve koji su htjeli kupiti dobro štivo po iznimno pristupačnoj cijeni.

– Ovo je odlična akcija za sve koji vole knjige i čitanje. Vidjela sam oglas te sam odlučila doći već prvog dana da se ne bi rasprodale knjige koje sam htjela. Na kraju sam ih kupila i više nego što sam planirala – rekla je ekonomistica Ingrid Pinjuh, koja je po knjige došla iz Trnave, a kući se vratila s čak 30 raznih naslova.

– Potrošila sam manje od 100 kuna, a inače bih za tu cifru mogla kupiti samo dvije ili tri knjige – kazala je ova Zagrepčanka koja je na akciji ugrabila nekoliko ljubića, kuharica, biografija poznatih osoba te priručnik. 

Eto mene opet 

U šatoru se od samog otvaranja počela stvarati velika gužva, a građanima nije bilo teško stajati u redu kako bi kupili svoju omiljenu knjigu. Akcijom su bili oduševljeni svi, od najmlađih do najstarijih građana, jer se može naći ponešto za svačiji ukus i džep.

Više od 15.000 knjiga prodaje se po cijeni od jedne do 49 kuna, a većina nije skuplja od 10 kuna. U ponudi ima i novijih i starijih naslova, a u šatoru se mogu naći slikovnice za najmlađe, priručnici za održavanje bilja i vrta te kuharice. Također, u ponudi su i brojne biografije, poput one predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović te knjige Zvonka Bušića, fra Zvjezdana Linića... Ljubitelji beletristike mogu pak kupiti romane Janka Matka, a u ponudi su i knjige Večernjakovih kolumnista Bože Skoke i Nine Raspudića, “Hrvatski velikani” i “144 plus jedan kratki espresso“.

Biografije, kuharice, beletristika, slikovnice... Požurite se, već je prvi dan bila velika gužva

– Slučajno smo naišle na akciju i iznenadile se koliko dobrih knjiga ima u ponudi. Za sada smo kupili nekoliko slikovnica za unuke, ali još ćemo sigurno naći nešto i za sebe –  rekle su Silva Bekanić i Zlata Klobučar, koje će unuke razveseliti pričama o Hello Kitty. Kupile su ih desetak za 17 kuna. Kako su kazale, jako vole čitati, a tu ljubav žele prenijeti i na svoje unuke. Studentica Ivana došla je pak ciljano kako bi pronašla nekoliko ljubavnih romana koje već neko vrijeme planira pročitati.

– Akcija je odlična! Velika je gužva jer su valjda i ostali odlučili iskoristiti niske cijene – rekla je ova 24-godišnjakinja, koja je istaknula i kako će sigurno opet doći na akciju, kada skupi još malo novca za romane.

Na sjajnoj lokaciji

Knjige će se ispred Avenue Malla prodavati sve do 23. siječnja, a šator je otvoren svakog dana od 9 do 21 sat. 

– Nisam prije čula za akciju, ali drago mi je da sam naišla na nju. Na dobroj je lokaciji pa će sigurno puno ljudi iskoristiti ovu priliku –  rekla je umirovljenica Magda iz Sigeta, koja je kupila dva romana za 25 kuna i još nekoliko knjiga po pet kuna nakon kupnje u Avenue Mallu. A nakon razgledavanja knjiga, kupci se mogu zaputiti upravo u Avenue Mall, jedan od omiljenih zagrebačkih šoping-centara. Ondje je svakom kupcu koji nađe za sebe knjigu na akciji osiguran kupon od 20 posto popusta na sva pića iz Lotus Family Cafea. Također, za one koji ogladne tu je bogata ponuda hrane u Food Palaceu na drugom katu centra. 

Ondje su smješteni fast food restorani McDonald’sa i KFC-a, ali i ukusni wok restoran, pikantna Mex kuhinja te Foodie restoran s raznolikim jelovnikom.

Komentara 9

DU
Deleted user
20:43 15.01.2016.

Ako ima Jergovića i Tomića ja bi jedno deset kila...za zelje pritiskat.

LI
liskovaca
14:46 15.01.2016.

kod nas tzv.književnici ionako lovu dobivaju sa državne sise! Inače, tko bi to smeće uopće kupio!

VI
Vito
08:33 16.01.2016.

Objava: 15.1.2016 | 14:30 Najveća akcija dobrog štiva Autor: Stela Lechpamme ________________________- Možete li nam objasniti zašto oglašđavate, a nemate nigdje napisano da je to oglasni prostor???? _____________ Koliko ste novaca dobili od oglašivača????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije