Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
epidemiološke komplikacije

Outlook Origins festival odgođen za rujan

Dusko Marusic/PIXSELL
05.07.2021.
u 13:43

Outlook Origins festival koji se održava u Tisnom, odgođen je na razdoblje od 9. do 13. rujna.

Umjesto prethodno najavljenog termina od 29. srpnja do 2. kolovoza, organizatori su objavili da se održavanje Outlook Origins festivala pomiče na razdoblje od 9. do 13. rujna.

Iako je učinjeno sve kako bi se festival mogao održati u najavljenom terminu, Hrvatska je i dalje ostaje na amber listi britanske vlade, što uzrokuje niz komplikacija u vezi putovanja i mogućnosti da se realizira na razini kvalitete na kakvu su publika i izvođači navikli. Hrvatska je dala zeleno svjetlo za veća događanja na kraju ovog ljeta, dok je britanska vlada ovog tjedna najavila planove kojima će cijepljenima omogućiti putovanja bez restrikcija, čak i ako se odnose na putovanja u rizične destinacije. Sigurnost gostiju, osoblja, izvođača i lokalnog stanovništva od najveće je važnosti organizatorima festivala (Pozitivan ritam) i pomicanjem datuma održavanja na rujan može se planirati sigurnije događanje. Sve ulaznice se automatski prebacuju na nove datume. Ako ste jedan od vlasnika ulaznica koji ne mogu prisustvovati festivalu u vrijeme novoobjavljenih datuma, uskoro slijede upute korisnicima.

Ulaznice za koje se zatraži povrat nakon toga će biti ponuđene onima koji su na listi čekanja. S ovim potezom organizatori su poprilično sigurni da će se festival ipak moći održati ovog ljeta. Detalji u vezi rasporeda nastupa izvođača, koncerta otvorenja, boat partyja i after partyja slijede uskoro. Povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 29. kolovoza 2021. godine. Ako pak želite prebaciti svoje ulaznice na 2022., kontaktirajte tim festivala na adresi info@outlookfestival.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije