Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKLADA LJEVAK

Osvojite knjigu "Muškarci koji bulje u koze"

muškarci koji bulje u koze
17.02.2010.
u 09:33

Zašto je stotinu koza prerezanih glasnica krišom smješteno u glavni stožer američkih specijalaca u bazi Fort Bragg u Sjevernoj Karolini?

Knjiga "Muškarci koji bulje u koze", prema kojoj je snimljen istoimeni film, istinita je priča o onome što se dogodilo kada je šačica ljudi na visokim položajima u američkoj vojsci, vladi i tajnim službama povjerovala u vrlo čudne stvari.

Zašto su irački ratni zarobljenici prisiljeni uzastopno slušati treštanje pjesme iz dječje emisije “Ljubičasti dinosaur Barney”? Zašto je stotinu koza prerezanih glasnica krišom smješteno u glavni stožer američkih specijalaca u bazi Fort Bragg u Sjevernoj Karolini? Je li američka vojska zbilja zatražila pomoć Urija Gellera? U "Muškarcima koji bulje u koze", Jon Ronson traži odgovore na ta i mnoga druga pitanja, razotkrivajući krajnje neobična uvjerenja koja leže u srcu Rata protiv terorizma.

Jon Ronson nagrađivani je pisac i autor dokumentarnih filmova. Napisao je dvije uspješnice, "Them: Adventures with Extremists" i "The Men Who Stare at Goats" ("Muškarci koji bulje u koze"), kao i dvije zbirke: "Out of Ordinary: True Tales of Everyday Craziness" i "What I Do: More True Tales of Everyday Craziness". Živi u Londonu.

Naklada Ljevak i Večernji.hr daruju sa primjerkom ove fantastične knjige Sinišu Bahuna i Dobroslava Sunaru iz Zagreba koji su točno odgovorili na našu pitalicu. Svima ostalima više sreće želimo već u idućoj nagradnjači.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije