Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
projekt knjižnice kaštela

Ostanite doma uz biblijske priče za malene u Velikom tjednu

Uskrsni zec
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
06.04.2020.
u 11:39

Gradska knjižnica Kaštela i glumac splitskoga HNK Pere Eranović osmislili su zajednički projekt pod naslovom #ostani doma uz "Biblijske priče za malene u Velikom tjednu", izvijestili su iz GK Kaštela.

Svaki dan s početkom u 18,30 sati, u vremenu od Cvjetnice do Uskrsa djeca će, ističu, zajedno s roditeljima na stranici www.gkk.hr i na YouTube kanalu Gradske knjižnice Kaštela moći pogledati i poslušati po jednu ili dvije priče iz "Biblije za velike i male", u izdanju izdavačke kuće Salesiana i u interpretaciji Pere Eranovića.

Suradnja Gradske knjižnice Kaštela i glumca Pere Eranovića ostvarena je s ciljem da se najmlađima omogući slušanje i uživanje u zanimljivim biblijskim pričama prilagođenima djeci u vremenu Velikog tjedna i pripreme za najveći kršćanski blagdan Uskrs, a koje je ove godine itekako zahtjevno i za odrasle i za djecu, te im tako olakšati vrijeme boravaka u kućama u najljepšem razdoblju u godini.

Nakon premijernog emitiranja snimke će biti dostupne za slobodno i neograničeno gledanje i slušanje.

Snimke se objavljuju svaki dan u 18,30 sati, od 5. travnja na Cvjetnicu, kada je emitirano "Miomirisno ulje" i "Hosana Sinu Davidovu".

U ponedjeljak, 6. travnja objavit će se "Pranje nogu" te "Kruh i vino", 7. travnja "Na maslinskoj gori", 8. travnja "Petrovo zatajenje", 9. travnja na Veliki četvrtak "Pred Pilatom", 10. travnja, na Veliki petak "Raspeće", 11. travnja na Veliku subotu "Isusova smrt" te 12. travnja, na Uskrs "Prazan grob", ističu iz Knjižnice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije