Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesni izazov

Orkestar pokušava svirati nakon što su pojeli najljuću papričicu na svijetu

Foto: Screenshot
12.02.2020.
u 11:29

Danski komorni orkestar sudjelovao je u neobičnom izazovu kada su pokušali izvesti skladbu odmah nakon što su pojeli neke od najljućih čili papričica na svijetu.

Glazbenici Danskog komornog orkestra prije nekoliko godina sudjelovali su u ludom izazovu. Claus Pilgaard, danski zabavljač najpoznatiji po nadimku Chili Klaus, izazvao ih je da prije izvedbe skladbe Tango Jalousie pojedu najljuću čili papričicu na svijetu. Malo bi bilo reći da su se namučili, a najgore je bilo puhačima koji su se crvenili pa i plakali, no kao pravi profesionalci, uspjeli su skladbu izvesti do kraja. 

 Chili Klaus najpoznatiji je po svojoj seriji Chilismagning u kojoj s brojnim slavnim ljudima isprobava ljute čili papričice. Prije ovog je urnebesnog koncerta svim glazbenicima dao po jednu od najljućih papričica svijeta: Carolina Reaper, Trinidad Scorpion Moruga Blend ili Ghost Chili papričicu, a upravo on bio je dirigent kojeg vidimo u videu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije