Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parsifal u HNK

Operna matineja u HNK Zagreb ususret premijeri "Parsifala"

dubravka šeparović mušović najavljuje parsifala
arhiv vl
03.03.2011.
u 14:22

U nedjelju, 13. ožujka, u 11 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu bit će predstavljena operna premijera Wagnerova "Parsifala". Dijelove iz opere izvodit će John Pierce i Dubravka Šeparović Mušović

Ususret premijeri Wagnerova "Parsifala" u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu u nedjelju, 13. ožujka, u 11 sati publika će imati susret s autorima predstave. Tako će o opernom pothvatu zagrebačke Opere govoriti dirigent Nikša Bareza, redatelj Kurt Josef Schildknecht te ravnatelj Opere Branko Mihanović.

Dijelove Wagnerove opere izvest će John Pierce koji će pjevati Parsifala te Dubravka Šeparović Mušović koja pjeva Kundry, i to uz klavirsku pratnju Saše Britvića. Premijera Wagnerove opere najavljena je za 26. ožujka

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije