Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
festival hrvatske drame

Odgađaju se Marulićevi dani

Milan Sabic/PIXSELL
12.04.2021.
u 10:09

Zbog epidemioloških razloga Festival hrvatske drame 31. Marulićevi dani održat će se od 15. do 26. listopada, a ne u prije predviđenom terminu u travnju, priopćeno je iz Hrvatskog narodnog kazališta Split, koje je organizator festivala.

Uprava HNK Split odluku je donijela u konzultaciji s Ministarstvom kulture Republike Hrvatske, Splitsko-dalmatinskom županijom i Gradom Splitom, a u koordinaciji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo.

Ovogodišnji Festival hrvatske drame Marulićevi dani bit će posvećen 500. obljetnici tiskanog izdanja "Judite" Marka Marulića.

U službenoj konkurenciji planirana je izvedba trinaest drama hrvatskih autora po odabiru izbornice Gordane Ostović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije