Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1. lipnja
Povratak na članak

Odbili prijedlog ZFF-a: Grad Zagreb ipak zatvara Kino Europa

Najavljuju se „pripremne radnje u svrhu renoviranja (adaptacije) dotrajalosti objekta“ za koje, podsjećamo, u gradskom proračunu ne postoje ni projektni nacrti, ni planovi sanacije, renovacije ili javne nabave, niti namjenska sredstva, priopćilo je vodstvo Kina Europa

Komentari 8

ST
Stjepan2103
22:09 23.04.2019.

gradska uprava je fleksibilna...bude o ovome još govorancija...pa naši su političari nepresušan izvor ideja

VL
RO
Rope22
09:53 23.04.2019.

Gdje će se sada okupljati antifafe?Strašno.

VL
SZ
slaven.zadravec
09:43 23.04.2019.

Na sličan način je, po hitnom postupku, uništena većina rekreacijskog centra na Sveticama da bi tako razrušeno i izvan funkcije stajalo već godinama.

VL
Avatar antimaterija
antimaterija
10:04 23.04.2019.

Bojim se da je kasno i da se protiv urbanocidne štetočine više ništa ne može učiniti. Zagreb kao metropola zemlje članice EU već godinama i godinama ozbiljno nazaduje u svakom pogledu u odnosu na sve druge usporedive metropole EU, dakle ono što je bilo dobro, poglavito duh urbanosti i kultura srednjeeuropskog grada, to gradska uprava uporno i temeljito uništva već godinama. Ne samo da ovako vođen grad nije u stanju graditi i stvarati nove vrijednosti jedne suvremene i europske metropole, nije u stanju ni zadržati ono što je bilo dobro, pa umjesto da postaje grad prestiža kulture, vrhunske urbanosti i izvrsne infrastrukture on postaje obična, betonizirana, uskogrudna provincija. Pogledajmo samo stanje prometa, očajna biciklistička infrastruktura, očajno stanje tramvajskog prometa a da ne spominjem nepostojanje podzemne željeznice. Ništa menje zanimljivo nije ni to što je i danas u 2019. najvišlja zgrada grada Zagreba katedrala. Ipak moramo se svi zapitati tko tog čovjeka dovodi na vlast i gdje su svi građani kada su izbori, gdje su svi koji misle da grad može i zaslužuje puno bolje?

VL
AF
AfganistanskiHrvat
09:43 23.04.2019.

Kasno. Gotovo je. Stižu skele.

VL
TM
trade_mark
09:40 23.04.2019.

pa naravno. jer bandićeva uprava ne radi za zagreb i zabrepčane, nego isključivo za sebe, svoje interese i interese svojih kumova. bandić je ustvari kralj sunce, a kome se ne sviđa neka jede kolače.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.