Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurovizija mladih
Povratak na članak

Odabrano sedmoro finalista koji će se u Lisinskom boriti za put u Beč

O hrvatskom predstavniku odlučit će se na koncertu 22. veljače uz Simfonijski orkestar HRT-a

Komentari 3

KA
Karla
16:01 15.01.2012.

Puno sreće našim mladim glazbenicima! Neka rade, vjkežbaju i budu radosni!

VL
SV
svejednomije
08:22 16.01.2012.

Nova vrsta \"zlatne mladeži\" kojima su se roditelji i profesori potrudili osigurati da njihov rad itekako bude zamijećen, za razliku od nekih koji rade i više, ali samozatajno i nemaju nikoga tko bi ih \"pogurao\".

VL
PA
paradox
23:56 16.01.2012.

Važno je biti na Euroviziji, jer ce se onda naciji, kao u slucaju Merčep, godinama poslije ispirati mozak time kako je to veliki umjetnik (a moćnog li instrumenta). Doduše i Dropulić je pobijedio na Euroviziji, ali nije imao tako agresivnunu mašineriju iza sebe koja bi to svako malo davala u novine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.