Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natjecanje Ferdo Livadić

Pobjednici su Leon Košavić i Karlo Ivančić

Leon Košavić i Karlo Ivančić na ceremoniji u Samoboru
Foto: Samoborske glazbene večeri
15.10.2014.
u 13:29

Nagrade su uručene u utorak navečer u franjevačkoj crkvi u Samoboru na koncertu pijanista Aljoše Jurinića

Bariton Leon Košavić pobjednik je 11. međunarodnog natjecanja mladih glazbenika Ferdo Livadić održanog u okviru 39. Samoborske glazbene jeseni.

Pijanistu Karlu Ivančiću, koji je na natjecanju svirao skladbu "Mariposa de luz" Davorina Kempfa, pripala je nagrada za najbolju izvedbu djela hrvatskog autora. Nagrade su uručene u utorak navečer u franjevačkoj crkvi u Samoboru na koncertu pijanista Aljoše Jurinića, prošlogodišnjeg pobjednika koji je s ansamblom Cantus praizveo novu, za njega pisanu skladbu Dubravka Detonija.

>> Samoborsku glazbenu jesen otvorit će Stefan Milenković

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije