Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro u kinima

Pogledajte posljednji trailer filma 'Ratovi zvijezda' koji je oduševio fanove!

ratovi zvijezda
Foto: Screenshot
1/2
20.10.2015.
u 09:22

Najiščekivaniji film godine u domaćim kinima igra od 17. prosinca, a svoje ulaznice za sedmi nastavak kultne SF sage možete nabaviti već danas

Jedan od najiščekivanijih filmova godine ''Ratovi zvijezda: Sila se budi'' uskoro dolazi u kina diljem svijeta, a do tada fanovi mogu uživati u najnovijem i posljednjem službenom traileru sedmog nastavka kultne SF sage. 

Trailer koji je jučer objavljen na YouTube kanalu Star Warsa oduševio je fanove koji su odmah pojurili po svoje kinoulaznice za sedmi nastavak ''Ratova zvijezda'' koji je producirao Lucas GeorgeInače, prošli trailer objavljen je u travnju, a od tada je na YouTubeu prikupio više od 64 milijuna pregleda, čime se potvrđuju pretpostavke da bi ovaj film mogao postati najgledaniji film u ovoj godini. 

U sedmom nastavku u glavnim ulogama ponovo ćemo gledati legendarnog Harrisona FordaCarrie Fisher i Marka Hamilla, a prvi put u filmu glume Daisy Ridley, John Boyega i Oscar IsaacFilm u domaća kina dolazi 17. prosinca, a iz Cineplexxa su najavili da ulaznice možete kupiti od danas online ili na blagajnama kina.

>>Vruća filmska jesen: Stižu Ratovi zvijezda, novi filmovi Tarantina i Spielberga...

>>'May the Fourth be with You!' Obilježen svjetski dan 'Ratova zvijezda'

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:06 07.11.2015.

Nije producirao Lucas George, nego George Lucas. Znate, mi Hrvati pisemo prvo ime pa prezime. Nije "star warsa" nego ratova zvijezda. (ako se uopce "zaboravi" nebulozna konstrukcija recenice "Trailer koji je jučer objavljen na YouTube kanalu Star Warsa oduševio je fanove koji su odmah pojurili po svoje kinoulaznice za sedmi nastavak ''Ratova zvijezda'' koji je producirao Lucas George.", a koja bi trebala glasiti predigra "Ratova zvijezda" koja je jucer objavljena na YouTube-u odusevila je ljubitelje koji su pozurili nabaviti ulaznice za sedmi nastavak serijala producenta George Lucasa.

Avatar commentator
commentator
12:11 20.10.2015.

U ovom "najiščekivanijem filmu" (ili trakavici vidjet ćemo,) međugalaktični negativac biti će "Darth-Putinof.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije