Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cecelia Ahern: Kako se zaljubiti

Novi roman kraljice suvremenih bajki!

cecilia
Foto: Profil knjiga
19.05.2014.
u 12:00

Putovi Adama Basila i Christine Rose sretnu se kasno jedne večeri dok Christine prelazi dablinski most Ha'penny. Adam stoji na rubu prijeteći da će skočiti u rijeku. Adam je očajan, ali Christine s njim sklapa sumanutu pogodbu. Njegov je 35. rođendan pred vratima, a ona se kladi da će ga dotada uvjeriti kako je život vrijedan življenja.

Dok sat otkucava, njih dvoje otisnu se u niz šašavih eskapada, velikih romantičnih gesti i poneki neobičan noćni izlazak. Christine se sve više čini da se Adam ponovno zaljubljuje u svoj život. Ali je li to zaista sve što se događa? Ovaj će vas roman nasmijati, rasplakati i podsjetiti da cijenite život. Ovo je Cecelia Ahern u svojem najboljem izdanju: nadahnuta i puna iznenađenja.

Prije ulaska u književne vode Cecelia Ahern diplomirala je novinarstvo i medije. Navršivši 21. godinu, napisala je prvi roman P.S. volim te koji je vrlo brzo postao svjetski bestseler, a uspješno je prenesen i na filmsko platno s Hilary Swank u glavnoj ulozi. Slijedili su romani Na kraju duge, Da me barem možeš vidjeti, Hvala ti na uspomenama, Dar, Knjiga sutrašnjice, Mjesto zvano Ovdje i Kao nikad u životu koji su odreda osvojili vrhove književnih ljestvica, a prevedeni su i na hrvatski u Profilovu izdanju. Cecelia Ahern živi u Dublinu.

Najesen u hrvatska kina dolazi film Love, Rosie s Lily Collins u glavnoj ulozi, a koji je snimljen po romanu Cecelije Ahern Na kraju duge.

Romani Cecelije Ahern su poput kutije smaragda… svi do jednoga su blistavi dragulji.
Adriana Trigiani

Totalno neodoljivo… progutala sam ga u jednom čitanju.
Marian Keyes

Mudra i istinita.
Irish Times

Naruči knjigu

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije