Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
M.O.R.T. u Ribnjaku

Nova snažna rock-priča u nastajanju

M.O.R.T.
22.09.2014.
u 16:13

Gotovo bez zastajkivanja, unatoč povremeno lošijem zvuku u klubu, M.O.R.T. je i u Ribnjaku nastavio pretendirati na mjesto onog što se često karakterizira sa “sljedeća najbolja stvar” hrvatskog rocka

        U trenutku kad su Barine Majke opet na margini rock-scene, sinjski je M.O.R.T. nakon izlaska svog prvijenca “Odjel za žešće” istaknuo kandidaturu za uskakanje na vrh hrvatskog garažnog rocka. Koncertom u zagrebačkom Rock-klubu Ribnjak bend je još jednom potvrdio zašto je tomu tako, unatoč tomu što je satnica koncerta bila nenormalna pa je sve skupa završilo tri sata nakon ponoći.

Koncert odličnog naziva “Čuvaj se sinjske buke” okupio je tri benda, i to redom: vrlo snažno od publike primljen Darkvud, nešto manje zanimljiv sastav Shewa i glavne zvijezde M.O.R.T. kao šlag na torti. Slušajući toliko jake pjesme M.O.R.T.-a poput “Nikotinske krize” koja zaista zvuči kao Barin proizvod iz njegovih najboljih dana, ili “Meni se skače” koja će valjda do kraja postojanja benda biti najveći koncertni hit, ili pak fenomenalnog “Tanga”, gotovo se može prstima napipati jaka rock-priča u nastanku čiji se domet trenutačno i ne može nazrijeti.

Gotovo bez zastajkivanja, unatoč povremeno lošijem zvuku u klubu, M.O.R.T. je i u Ribnjaku nastavio pretendirati na mjesto onog što se često karakterizira sa “sljedeća najbolja stvar” hrvatskog rocka. 

>> ‘Ne želim biti nježna. Moja se ljutnja mora vidjeti na koncertima’

>> 'Entuzijazam je pogonsko gorivo našeg ansambla'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije