Naslovnica Kultura Knjige

'Ne želim pisati o migrantima. To bi mi bilo poput ratnog profiterstva'

Književnik će novi roman potpisivati na štandu VBZ-a u petom paviljonu u 18 sati u srijedu na Interliberu.
12. studenoga 2018. u 16:29 8 komentara 679 prikaza
Pogledajte galeriju 1/3

"Hoćemo li sutra u kino" je roman koji se bavi temom ljubomore pa se onda može reći da je u pitanju ljubavni roman. No, koristio sam u njemu i neke zadatosti detektivskog romana, iako mi to nije bila prvotna namjera - rekao je ugledni hrvatski književnik Borivoj Radaković o svom četvrtom romanu "Hoćemo li sutra u kino" koji mu je nedavno objavio VBZ.

Hanif Kureishi Denis Derk Neobično čedan i umiven roman koji ponajviše ironizira piščevu poziciju sličnu onoj manekenki i nogometaša

- Ne želim danas pisati o temama kao što su to migranti. To bi mi bilo poput ratnog profiterstva - rekao je književnik koji će novi roman potpisivati na štandu VBZ-a u petom paviljonu u 18 sati u srijedu na Interliberu.

Cijeli razgovor pogledajte u videu 

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar navijač
  navijač:

  Jel ima uopće koji Hrvat u javnom životu Hrvatske? Ove srbende su više dopizdile i bogu i vragu.

 • mmaraci4:

  Uugledni hrvatski književnik Borivoj Radaković"?Ma ovaj novinar je zasigurno jadan i bijedan.radaković da je "ugledan".Pa njega i kod kuće ne podnose,dajte gospodo uozbiljite se.

 • Deleted user:

  sto drugo ocekivati od borivoja