Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba
Povratak na članak

Naši novi likovni glasovi promišljeni su i kritični

U Muzeju Mimara 10 autora u 10 dana predstavlja nam radove koji nastaju na Akademiji likovne umjetnosti. Često se pitamo je li naš rad iskoristiv jer kod nas se od umjetnosti ne živi najbolje, kaže nam talentirani mladi grafičar Ivan Stanišić

Komentari 1

DA
Danijel2
21:30 02.09.2018.

Moram pogledati izložbu. Jedan izvstan književnik je rekao: dobivanjem diplome na filozofskom fakultetu ne postaješ automatski književnik. Pitanje je dali se pod pojmom moderne likovne umjetnosti skriva nestručnost, bezidejnosti, možda ponekad i lijenost. Da li je javnost nezainteresirana za takvuu "modernu" umjetnost zato jer je ona loša,ili je umjetnost loša zbog nepodržavanja od javnosti ? Ipak, primjerima se je dokazalo da javnost dobro reagira na dobre vrijednosti. Sa medijima i nije baš tako.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.