Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi smo pogledali predstavu
Povratak na članak

Napokon se netko usudio adaptirati "Hotel Zagorje", jednu od najvažnijih knjiga u Hrvatskoj

Premijera predstave Anice Tomić i Jelene Kovačić po knjizi Ivane Bodrožić održat će se 14. veljače u kazalištu Gavella

Komentari 3

ČE
četvrti
20:01 05.02.2020.

….jedna od najvažnijih knjiga u Hrvatskoj???

VL
DJ
dj5
11:07 05.02.2020.

Mislim da je vrlo pretenciozno ovaj roman nazvati jednim od najvažnijih u poslijeratnoj Hrvatskoj. U najboljem slučaju, prosjek.

VL
PE
peronja
09:28 05.02.2020.

"...klaustrofobična i bez svijesti o patnji drugoga, što se ulaskom u Europsku uniju samo produbilo – rekla nam je Anica Tomić." Ajd ne sheri, zato što smo bez svijesti o patnji drugog, prikupimo milijune na raznim dobrotvornim priredbama. Ovi ljevičarski lezilebovići fakat žive u drugom svijetu, ne znam zašto ne odu iz ove male, klaustrofobične zemlje. Da, možda bi i otišli da im ovdje nije i predobro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.