Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klovićevi dvori
Povratak na članak

Nakon 31 godine: Na Berberovoj izložbi i bivši predsjednici

Pozdravljajući prisutne, ravnatelj Klovićevih dvora Antonio Picukarić rekao je da Berberova izložba nastavlja umjetnički niz u kojem su već izlagana djela Nives Kavurić Kurtović, Dimitrija Popovića, Zlatka Price, Vaska Lipovca i Nikole Reisera.

Komentari 5

MO
moškov
08:24 19.04.2019.

Dosla su dva velika hrvatska drzavnika a jos su veci po pitanju likovne umjetnosti...?..?????

VL
DU
Deleted user
01:18 21.04.2019.

Lijepo. Imam prijedlog: zašto se ne priredi neka izložba u zračnoj luci. Dok putnici čekaju na presjedanje mogli bi nešto interesantno pogledati. Zračna luka u Zagrebu je tako ‘prazna’ i sterilna...

VL
DA
Danijel2
12:38 19.04.2019.

Bila bi vijest da je izložbu posjetio Nadan Vidošević i Sanader. Gospođa Bavoljak govori o vraćanju tradicionalizma ??? Dajte te mlade autore da ih vidimo. Faca je tko prepoznaje kvalitetnog umjetnika dok je još mlad, a ne 50 godina nakon smrti istog. Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/kultura/nakon-31-godine-na-berberovoj-izlozbi-i-bivsi-predsjednici-1314283 - www.vecernji.hr

VL
MA
Matrix5
22:46 29.04.2019.

Veliki umjetnik

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.