Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cjelovečernji program

Najbolji filmovi 14. Liburnia Film Festivala prikazat će se u Ičićima

Liburnia Film Festival
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/3
01.09.2016.
u 14:15

U cjelovečernjem programu gledatelji će moći besplatno pogledati filmove "Dum Spiro Spero", "Kratki obiteljski film", "Turizam!" i "Iza lica zrcala"

Nagrađeni dokumentarci s 14. Liburnia film festivala, održanog prošlog tjedna na Ljetnoj pozornici u Opatiji prikazat će se na Danima Ičića u četvrtak navečer, na mjestu na kojem se Liburnia film festival odvijao proteklih 13 godina, objavili su organizatori festivala.

U cjelovečernjem programu gledatelji će moći besplatno pogledati filmove "Dum Spiro Spero" Pere Kvesića, pobjednički film festivala, "Kratki obiteljski film" Igora Bezinovića, dobitnika nagrade za najbolji regionalni film te filmove "Turizam!" Tonćija Gaćine i "Iza lica zrcala" Katarine Zrinke Matijević.

Za rad na filmu "Turizam!" Jan Klemsche je proglašen najboljim montažerom 14. LFF-a, a Tonći Gaćina je na nedavno održanom DokuFestu u Prizrenu dobio nagradu za najboljeg nadolazećeg mladog filmaša. Redateljica filma "Iza lica zrcala" na proteklom Liburnia film festivalu Katarina Zrinka Matijević primila je posebno priznanje žirija, Vjeran Hrpka proglašen je najboljim snimateljem, a Vesna Biljana Pušić i Ivan Zelić nagrađeni su kao najbolji dizajneri zvuka.

 LFF organizira projekciju u suradnji s Mjesnim odborom Ičića, kao dijlu Grada Opatije te u partnerstvu s mrežom Clubture uz podršku Primorsko-goranske županije.

>> Završen 10. Vukovar film festival: Nagrađen rumunjski film "Matura"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije