Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUHOVNA GLAZBA

Nadbiskupijski zbor mladih na Progledaj srcem 2015.

Progledaj srcem
Foto: PR FOTO
16.11.2015.
u 13:28

Laudato televizija predstavlja izvođače koji će nastupiti na koncertu popularne duhovne glazbe „Progledaj srcem“ 26. studenog 2015. u Domu sportova u Zagrebu. Jedni od njih su i Nadbiskupijski zbor mladih, a poziv na koncert pogledajte u najavnom videu.

Nadbiskupijski zbor mladih osnovan je u kolovozu 2008. godine uslijed sve učestalijih susreta, molitava i misa s mladima na nadbiskupijskoj razini. Uvidjelo se da bi bilo dobro mlade vjernike, koji već pjevaju u svojim župnim zajednicama, angažirati da pjevaju i na nadbiskupijskim susretima mladih.

Do sada je Nadbiskupijski zbor mladih već više puta pjevao na različitim susretima mladih sa zagrebačkim nadbiskupom kardinalom Josipom Bozanićem, zatim na godišnjim hodočašćima mladih u Mariji Bistrici, klanjanjima za mlade u zagrebačkoj prvostolnici; također animirao je i svete mise na događajima poput Holywina, a rado gostuje i u župama Zagrebačke nadbiskupije. 

Veliki izazov bio je priprema zbora za molitveno bdijenje mladih s papom emeritusom Benediktom XVI. na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića, gdje je u lipnju 2011. godine Nadbiskupijski zbor mladih animirao pjevanje na pretprogramu i samom slavlju.

Ulaznice za koncert „Progledaj srcem“ na kojem će nastupiti i Nadbiskupijski zbor mladih po cijeni od 40 kuna (parter) i 50 kuna (tribine) možete nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima:

Laudato galerije – Importanne Galleria, Iblerov trg 10-Mezannin;
webshop: galerije.laudato.hr,
Verbum – Kaptol 29 i Teslina 11;
Croatia Records – Bogovićeva 5.
 
Prihodom od prodaje ulaznica pomoći će se projekt pokretanja Laudato obiteljske televizije koja s emitiranjem kreće na Božić ove godine.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije