Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
retrospektiva

Na Vukovar film festivalu filmovi Mikija Manojlovića

Miki Manojlović
Daniel Kasap/PIXSELL
23.08.2013.
u 21:26

Na festivalu će se prikazati i retrospektiva glumca Mikija Manojlovića (ovogodišnjeg člana žirija) te najbolji filmovi iz festivalske povijesti.

Ovogodišnji Vukovar film festival, festival podunavskih zemalja koji se održava od 28. kolovoza do 1. rujna, napravio je najveći skok u svojoj sedmogodišnjoj povijesti. 

Na rekordnih sedam lokacija prikazat će se čak 87 filmskih naslova, među kojima i pobjednici najvećih svjetskih filmskih festivala. Na festivalu će se prikazati i retrospektiva glumca Mikija Manojlovića (ovogodišnjeg člana žirija) te najbolji filmovi iz festivalske povijesti.

>>Miki Manojlović nakon dugo vremena na kazališnim daskama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije