Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sa(n)jam knjige

Na pulskom sajmu knjiga ide se i u Rusiju

Sa(n)jam knjige
Duško Marušić/PIXSELL
04.12.2013.
u 10:36

Na 19. izdanju sajma koji počinje 5. prosinca tema je "Izlet u Rusiju", s promocijom ruske kulture, tradicije i gastronomije

Ovogodišnji 19. Sa(n)jam knjige u Istri obrađuje temu "Izlet u Rusiju". Prilika je to za predstavljanje dijela ruske kulture i tradicije, stoga i dobar povod održavanju "Dana ruske kuhinje" u pulskom restoranu "Ribarska koliba" koje organizira Viktorov Group.

Posjetitelji će, uz kušanje originalnih ruskih jela, za koja će se uz kuhare restorana pobrinuti i cijenjeni moskovski chef Mikhail Dunaev, uživati u "Večerima ruske romanse". Dašak ruskog ambijenta dočarat će i jedna od vodećih vokalistica Inna Razumihina, iznimna u izvedbi  starih i suvremenih balada, ruskih lirskih sentimentalnih pjesma.

Ova tražena umjetnica nastupit će 5. prosinca na otvorenju sajma knjiga, a potom 6. i 7. prosinca u "Ribarskoj kolibi".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije